علوم آزمایشگاهی

انواع آزمایش های بیماری ها

علوم آزمایشگاهی

انواع آزمایش های بیماری ها

چطور اطلاعات آزمایشگاهی و پزشکی خود را بالا بببریم

کلمات کلیدی

آزمایش خون

اختلالات ژنتیکی

سقط جنین

بیماری‌های رفتاری

عادت ماهیانه

سرطان سینه

قبل از بارداری

آزمایش ادرار

آزمایش بارداری

اختلالات تیروئید

کم کاری تیروئید

آزمایش تیروئید

آزمایش اسپرم

آزمایش قند خون

هزینه های لقاح مصنوعی و بارداری به روش IUI(آی یو آی) و IVF (آی وی اف)

درمان واژینیسموس یا ترس از نزدیکی و دخول چگونه انجام می شود

لابیاپلاستی چیست و جراحی زیبایی جوانسازی واژن جگونه انجام می شود

معاینه داخلی واژن زنان (معاینه لگن)به چه علت و چگونه انجام می شود

آزمایش آمنیوسنتز چیستو چرا آزمایش آمنیوسنتز انجام می‌شود؟

انواع سونوگرافی دربارداری کدامند و سونوگرافی به چه دلیل انجام می شود

آزمایشات غربالگری سلامت جنین در بارداری چگونه انجام می شود

چگونه از رحم عکس رنگی می گیرند

غربالگری چهارگانه

عفونت‌های جدی

سونوگرافی تجمع مایع

زمان سونوگرافی

در بارداری چگونه انجام می شود

اختلالات کروموزومی

آزمایشات غربالگری سلامت جنین

و هزینه آزمایش زنتیک چقدر است

  • ۰
  • ۰


فشار خون بالا چه راههایی برای کنترل دارد


فشار خون بالا و راههای کنترل آن

امروزه بیشتر افراد از بیماری فشار خون بالا رنج می برند. استرس و عصبانیت، یکی از عمده دلایل بروز این بیماری می باشد. عواملی چون، عدم رعایت رژیم غذایی مناسب، ورزشهای سنگین و اشتباه، نیز سبب ازدیاد فشار خون می شوند. نه تنها افراد مسن، بلکه حتّی کودکان نیز در معرض ابتلا به فشار خون بالا هستند. فشار خون بالا به مرور زمان سبب ایجاد بیماری و سکته قلبی، همچنین عدم عملکرد صحیح کلیه ها می شود. در این جا به نکاتی جهت کنترل فشار خون در افراد اشاره شده است:

طبق آخرین آخرین آمار از بیشتر کشورها از جمله آمریکا، از هر چهار نفر، یک نفر دچار ازدیاد فشار خون است. از طرفی بیشتر افراد مجبورند با این بیماری سالهای سال زندگی  کنند. فشار خون بالا، مستقیماً بر عملکرد قلب تأثیر می گذارد و باعث بروز سکته قلبی و عدم کارکرد صحیح آن خواهد شد.

از آنجاییکه مقدار و زمان داروهای فشار خون برای بیماران طبق وضعیت جسمانی و روحی آنها متفاوت است، تجویزات دارویی پزشک را به موقع و به همان مقدار تجویز استفاده کنید. در زمان های مقرر به پزشک خود مراجعه و تحت معاینات منظم قرار گیرید. در این صورت می توانید تا حدّ زیادی از پیشرفت و عوارض این بیماری جلوگیری کنید.


کنترل وزن یکی از لازمه های کنترل بیماری ازدیاد فشار خون است. با مشورت با پزشک خود و با یک برنامه غذایی تایید شده توسط وی، وزن خود را همواره در حدّ ایده آل نگه دارید. ضمناً همراه با این رژیم غذایی، در مورد ورزشهای مجاز نیز از پزشک، راهنمایی بخواهید. چرا که انجام ورزش های مجاز و مداوم، نه تنها بر کنترل وزن شما، بلکه به کاهش یا حدّاقل ثبات فشار خون نیز تأثیرگذار است. از آنجاییکه ورزشهای سنگین، خود سبب افزایش فشار خون می شود، یک از بهترین ورزشها، نیم ساعت پیاده روی مستمر و روزانه است. چرا که در این بین از فضای آزاد و هم صحبتی با دوستان خود نیز لذّت می برید.

مصرف غذاهای مقوی، امّا کم چربی، از بروز دیگر مشکلات جسمی جلوگیری می کند. از خوردن غذاهای شور خودداری کنید و به جای آن سیر و پیاز را در غذاها بگنجانید. همچنین می توانید تا پنج بار در روز از سبزیجات و میوه هایی چون، گوجه فرنگی، هویج، موز مصرف کنید. این مواد به دلیل دارا بودن پتاسیم فراوان، سبب کنترل فشار خون می شود. 

از مصرف الکل خودداری کنید. مصرف الکل، عاملی موثر در افزایش ناگهانی فشار خون است. سیگار نیز بطور مستقیم روی فشار خون تأثیر می گذارد، بهتر است با روش های امروزی و روانکاوی این موادّ مخرب را بطور کامل ترک کنید.

  • ۹۸/۰۱/۰۳
  • منصور زمانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی