علوم آزمایشگاهی

انواع آزمایش های بیماری ها

علوم آزمایشگاهی

انواع آزمایش های بیماری ها

چطور اطلاعات آزمایشگاهی و پزشکی خود را بالا بببریم

کلمات کلیدی

آزمایش خون

اختلالات ژنتیکی

سقط جنین

بیماری‌های رفتاری

عادت ماهیانه

سرطان سینه

قبل از بارداری

آزمایش ادرار

آزمایش بارداری

اختلالات تیروئید

کم کاری تیروئید

آزمایش تیروئید

آزمایش اسپرم

آزمایش قند خون

هزینه های لقاح مصنوعی و بارداری به روش IUI(آی یو آی) و IVF (آی وی اف)

درمان واژینیسموس یا ترس از نزدیکی و دخول چگونه انجام می شود

لابیاپلاستی چیست و جراحی زیبایی جوانسازی واژن جگونه انجام می شود

معاینه داخلی واژن زنان (معاینه لگن)به چه علت و چگونه انجام می شود

آزمایش آمنیوسنتز چیستو چرا آزمایش آمنیوسنتز انجام می‌شود؟

انواع سونوگرافی دربارداری کدامند و سونوگرافی به چه دلیل انجام می شود

آزمایشات غربالگری سلامت جنین در بارداری چگونه انجام می شود

چگونه از رحم عکس رنگی می گیرند

غربالگری چهارگانه

عفونت‌های جدی

سونوگرافی تجمع مایع

زمان سونوگرافی

در بارداری چگونه انجام می شود

اختلالات کروموزومی

آزمایشات غربالگری سلامت جنین

و هزینه آزمایش زنتیک چقدر است

  • ۰
  • ۰

علائم سکته قلبی در آزمایش خون چیست؟

 

آزمایش خون به طور گسترده ای برای کمک به پزشکان در تشخیص حملات قلبی پس از تجربه علائم توسط بیمار استفاده می شود. محققان اخیراً نسخه دقیق تری از یک آزمایش را پیدا کرده اند که ممکن است احتمال حمله قلبی یا سکته مغزی سال ها قبل از بروز علائم بیماری های قلبی عروقی را پیش بینی کند.

این آزمایش تروپونین I با حساسیت بالا است.آزمایش تروپونین I می تواند به پیش بینی شروع مشکلات قلبی عروقی در بزرگسالان کمک کند.

به گفته محققان ، افرادی که با افزایش سطح تروپونین I هیچ نشانه ای از بیماری قلبی نشان نمی دهند ، بیشتر احتمال دارد که مشکلات قلبی زیر را در آینده تجربه کنند :

  • حمله قلبی
  • بیماری کرونر قلب
  • سکته
  • نارسایی قلبی

افرادی که سطح کلسترول بالا ، فشار خون ، سیگار کشیدن و دیابت دارند بیشتر مستعد ابتلا به مشکلات قلبی هستند.

علائم سکته قلبی در آزمایش خون:آنزیمی در آزمایش خون که نشان دهنده آسیب قلبی است.

 

آنزیم ها موادی هستند که بدن برای سرعت بخشیدن به برخی واکنش های شیمیایی ایجاد می کند. بعد از آسیب دیدن قلب ، آنزیم های خاصی آزاد می شود که پزشکان می توانند با اندازه گیری آنها در آزمایش خون وجود آسیب قلبی را تأیید کنند.

علائم سکته قلبی در آزمایش خون

آنزیم هایی که برای بررسی اینکه آیا فردی دچار حمله قلبی شده اندازه گیری می شود تروپونین T (TnT) و تروپونین I (TnI) نامیده می شوند و تغییر آنها علائم سکته قلبی در آزمایش خون می باشد.

سطح تروپونین به طور معمول آنقدر پایین است که نمی توان آن را تشخیص داد ، بنابراین یک آزمایش تروپونین مثبت به طور معمول به معنی آسیب دیدگی قلب و علائم سکته قلبی در آزمایش خون است. هرگونه آسیب قلبی می تواند باعث افزایش سطح تروپونین شود.

تحقیقات جدید نشان می دهد که تروپونین یافت شده در حین آزمایش خون ممکن است بیماری قلبی در آینده و خطر سکته مغزی را پیش بینی کند و علائم سکته قلبی در آزمایش خون محسوب شود.تروپونین ها نوعی آنزیم هستند که در صورت آسیب دیدن قلب تولید می شوند.

پزشکان معمولاً خطر مشکلات قلبی عروقی را با سابقه خانوادگی ، فشار خون ، بیماری های دیگر از جمله دیابت و سابقه و همچنین مطالعات آزمایشگاهی از جمله نشانگرهای کلسترول و التهاب ارزیابی می کنند.

 

آیا افزایش این آنزیم در آزمایش خون فقط مرتبط با مشکلات قلبی است؟

 

 افزایش این آنزیم میتواند علائم سکته قلبی در آزمایش خون باشد اما همیشه نشانه قطعی وجود مشکل قلبی نمی باشد.طبق تحقیقات اخیر منتشر شده ، افزایش سطح تروپونین فقط نشان دهنده ناراحتی قلبی نیست.مشکلات سلامتی دیگری مانند ناراحتی کلیه  و وجد عفونت میتواند منجر به افزایش این انزیم شود.به همین دلیل در کنار آزمایش خون باید تست های تشخیصی دیگری همچون نوار قلبی،اکوکاردیوگرام و تست استرس انجام شود تا دلیل اصلی افزایش این آنزیم مشخص شود.

 

تغییر سبک زندگی برای جلوگیری از بروز مشکلات قلبی

 

گرچه ما نمی توانیم برخی از عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی مانند جنسیت ، سن و سابقه خانوادگی را تغییر دهیم ، اما اقدامات لازم برای کاهش خطر وجود دارد.

علائم سکته قلبی در آزمایش خون

تغییراتی در سبک زندگی وجود دارد که می تواند خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد. رژیم غذایی مناسب ،کاهش وزن و ورزش کردن در پیشگیری از مشاهده علائم سکته قلب در آزمایش خون و مشکلات قلبی مهم هستند. عدم استعمال سیگار در افرادی که این کار را انجام می دهند عامل مهمی است . همچنین مراجعه به یک پزشک قلب و عروق و مصرف داروهای خاص برای کاهش خطر بیماری قلبی بسیار موثر می باشد.

  • ۰۱/۱۱/۰۵
  • منصور زمانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی